HCDPC "Hristo Raykov" 
Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

HCDPC "Hristo Raykov" - Closed


Address 1 Ravnets str., municipaliry Gabrovo, region Gabrovo Email dovdlrg_gb@mail.bg
Website http://milostiv.org/215 Phone 066 / 805 103
DirectorZhulieta Genova See on the map bgmaps.com
Capacity30
Information
ДДЛРГ “Христо Райков” е социална институция с настаняване на деца на възраст от 7 до 20 години.
News
 • Кампанията „Оцвети ми лято“ се нуждае от вашата подкрепа
  03.07.2014
  „Оцвети ми лято” е благотворителна кампания за набиране на средства за провеждането на Училище по изкуства за деца, лишени от родителски грижи. Участници в него са децата от ДДЛРГ “Христо Райков”, Габрово. Училището ще се проведе в периода от 14 до 31 юли 2014 г. в почивна база „Соколски манастир”, Габрово. Това ще е седмият поред лагер по изкуствата за децата от този дом, но средства за тазгодишната инициативата в
 • Дари ръчно изработени предмети в полза на деца
  05.06.2014
  Вече 6 лета група доброволци споделят знанията си по рисуване, музика, театър, пластика с възпитаниците от дома за деца, лишени от родителски грижи "Христо Райков", гр. Габрово, по време на двуседмичното Лятно училище по изкуства „Оцвети ми лято“. Организаторите дават възможност на деца, лишени от родителска грижа, и деца, живеещи в бедност, да развият своите социални и артистични умения, да се запознаят с фолклора, културното и религио
Needs
В домa, благодарение на грижите на Директора г-жа Жулиета Генова децата имат нужда от малко неща. Най-важното : децата са спокойни, възпитани, учат се, облечени, обути и нахранени са.

Основно нуждите са свързани с подобряването на материалната база / освежаване на стените на спалните помещения, подмяна на настилката в коридорите, обособяване на дворна площ. Децата обитават трети и четвърти етаж от четириетажна сграда, която е била част от строителенят техникум в Габрово.

Както при повечето дечица, винаги имат нужда от: Не на последно място, би било прекрасно ако на рожденните си дни тези деца получават повече внимание и подаръци.
External links for more information
Map


Last update on 22.08.2015


Copyright © 2011-2019 milostiv.org