HCDPC Asen Zlatarov 
Присъедини се към нас в  Facebook Български | Join us 

HCDPC Asen Zlatarov - Closed


Address zhk. Nadezhda , 23 S. Filaretov str., region Sofia City Email dd_a.zlatarov@abv.bg
Website http://milostiv.org/236 Phone 02/836 97 90; 02/ 938 12 27
DirectorSashka Obretenova See on the map bgmaps.com
Capacity55
Information
ДДЛРГ "Асен Златаров" предлага два вида социални услуги: седмична грижа и постоянна грижа. Всички деца посещават общообразователно училище заедно с деца от нормални семейства.

В свободното си време децата са ангажирани с рисуване, музика, дърворезба, спорт, ателиета по общуване и здравна култура, работни форми, организирани от педагозите, работещи в дома. В тези ателиета децата разширяват и задълбочават не само своите знания по отделните учебни предмети, но и развиват необходимите социални умения, компенсиращи липсата на натрупвания в семейството социален опит.

Педагозите от дома участват периодично в семинари и курсове, провеждани както в България, така и в чужбина.
От седем години съществува тясно сътрудничество на дома със социалната организация за детска грижа „Амстелщад" от Амстердам.

Осъществени проекти:
News
  • Стани ментор на дете от дом в София
    10.02.2014
    От няколко години доброволци на Подарете книга посещават домове за деца, лишени от родителска грижа, в цялата страна. Децата от домовете са уморени от групови събития и истински ефект има, когато успят да създадат трайно приятелство с някого. Тогава се чувстват ценени, обичани, значими. В ДДЛРГ "Проф. Асен Златаров" в София дългосрочно работят около 20 доброволци, които работят ежеседмично с децата на възраст между
External links for more information
Map


Last update on 22.08.2015


Copyright © 2011-2019 milostiv.org