Още 6 000 лева са нужни на Илиян Танев за втората операция срещу аневризма в мозъка | milostiv.org 
Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Още 6 000 лева са нужни на Илиян Танев за втората операция срещу аневризма в мозъка

02.08.2014

Още 6 000 лева са нужни на Илиян Танев за втората операция срещу аневризма в мозъкаБлизо 4 000 лв. е сумата, набрана до момента по банковата сметка на димитровградчанинът Илиян Танев. За втората интервенция, която може да спре кръвоизлив в мозъка на Илиян, са нужни общо 18 000 лв. 8 000 от тях Здравната каса е върнала на семейството след първата операция тази пролет. С набраните 4 000 лв. сумата набъбна до 12 000 лв., но са нужни още 6 000 лв.

Близките на болния мъж са изключително благодарни на всички близки, познати, приятели и непознати хора и фирми, които им помагат.

Банковата сметка в помощ на Илиян Бойков Танев е BG85RZBB91551004817177, "Райфайзен банк".

Нека помогнем на Илиян!

От тук може да видите епикризата на младия мъж, a по-надолу може да прочетете отвореното писмо с призив за помощ, което беше разпространено до медиите от жената на Илиян.

Казвам се Велислава Желязкова и бих искала да се обърна към ВАС с молба за помощ. От 10 години живея на съвместно съжителство и имам дете с Илиян Бойков Танев. В началото на тази година, на 17.01. неговото здравословно състояние се влоши и след поредица от изследвания му беше поставена диагнозата: МАЛКОМОЗЪЧНА АРТЕРИОВЕНОЗНА МАЛФОРМАЦИЯ /ВЕРМИС И ДЯСНА МАЛКОМОЗЪЧНА ХЕМИСФЕРА/ във ВОЕННОМЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ, София.

Трябваше за кратко време да се събере сума от 15 000 лв. и ДДС към нея – 3 000 лв. за извършване на спешна операция, която да спре развитието и да подобри състоянието му, в противен случай има значителен риск от кръвоизлив в мозъка.

Стресът, който изживяхме аз, той и нашето дете /Ивелин – 7г./ беше значително голям, защото събирането на средства за тази сума беше трудно и постепенно, а не разполагахме с достатъчно време да реагираме. До този момент все още имаме непогасен дългосрочен кредит към „Пощенска банка“, което затрудняваше още повече процеса на събирането на сумата.

През февруари, с помощта на моето, неговото семейство и близки приятели на семействата, успяхме да съберем сумата и да постъпим незабавно във Военномедицинска болница, където на 07.02. беше направена първата интервенция. Здравословното състояние на Илиян значително се подобри, симптомите постепенно намаляха и по външни признаци изглеждаше много по-добре. Хирургът, който извърши операцията ни каза, че има нужда от чести контролни прегледи и най-вероятно тогава би могъл да потвърди дали ще се наложи повторна операция.

На 19.06. ни беше потвърдено, че Илиян има нужда от втора емболизация на артериовенозна малформация (AVM). Във времето от февруари до сега здравната каса ни върна 8 000 лв., но за събирането на пълната сума са ни нужни още 10 000 лв.

Бяхме посъветвани от близки приятели да отворим банкова дарителска сметка, с която благотворително всеки, който пожелае, може да помогне в събирането на сумата. За нашето семейство е вече непосилно събирането на останалата част от нея, затова решихме да предприемем това действие и това е единствената ни останала възможност.

Другата причина да продължим към предприемането на тази стъпка е, че доброто продължава да съществува у хората. Доказателство са нашите приятели и семейство, подкрепата на нашите колеги, както и думите на тези, чийто зов за помощ не бе отхвърлен: „Има много, много добри хора!“

Помогнете да докажем това и на нашия син – Ивелин. Велислава и Илиян!

Съществува вече открита дарителска сметка:
ИЛИЯН БОЙКОВ ТАНЕВ
BG85RZBB91551004817177
Райфайзен БАНК

Моля всеки, който има възможността да отдели времето и средствата да ни помогне в този труден момент! Благодаря ВИ затова, че изслушахте историята ми!

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info