Доброволчески ден на "Монделийз България" | milostiv.org 
Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Доброволчески ден на "Монделийз България"

23.10.2014

Доброволчески ден на "Монделийз България"На 17 октомври десетки служители от „Монделийз България” дадоха своето време и труд в рамките на доброволческата инициатива на компанията и с подкрепата на Фондация „Помощ за благотворителността в България”.

В София те се включиха в акциите по повод Световният ден на прехраната (16-ти октомври), който от 25 години насам е емблематичен в контекста на борбата с глада, ефективното управление на ресурсите от храна и осигуряването на прехрана. Денят е определен от ООН за отбелязване в чест на създаването на Организацията по прехрана и земеделие. Доброволците от „Монделийз България”, заедно с екипа на Българска хранителна банка (БХБ), събираха пресни плодове и зеленчуци в полза на деца и млади хора от уязвими общности на тържището „Булгарплод ‐ Слатина“.

В Своге екип доброволци помогна на детска градина „Калина Малина”. Те освежиха двора, като пребоядисаха външните огради с блажна боя, освен това измазаха с латекс едно от помещенията - игрална стая и гардеробна на първа група в градината.

Работещите в „Монделийз България” в Костинброд имаха няколко каузи – една част от доброволците от компанията помогнаха с доставянето, нарязването, нацепването и подреждането на дърва за огрев за детска градина „Пролет”. Друга група работи в читалището - сортира, подреди и почисти складовите помещения за декорите около театралната сцена, а и донесе нови книги за детската секция на библиотеката. Трета група доброволци помогнаха на „Дневния център за работа с деца на улицата”, като засадиха храсти и вечнозелени растения на външната площадка пред сградата на центъра.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2019 milostiv.org