Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Детелин Далаклиев дарява ценен спомен за лечението на млада майка

26.07.2019

Детелин Далаклиев дарява ценен спомен за лечението на млада майка Легендарният боксьор се включи в кампанията за набиране на средства за лечението на 37-годишната Йорданка Митева от Ямбол

Големият Детелин Далаклиев подкрепи кампанията за набиране на средства за лечението на 37-годишната Йорданка Митева от град Ямбол. Той дарява един от най-ценните спомени от своята спортна кариера – кецовете, с които спечели последната за България световна титла по бокс през 2009 г. в Милано.

Инициативата е на световната шампионка по бокс за жени от 2014 г. Станимира Петрова. Спортистката е един от посланиците на Фондация “Докосни щастието” и е част от кампанията “Осинови кауза”. Петрова прави всичко по силите си, за да окаже помощна Йорданка, която преди време е претърпяла тежък инцидент, след който е останала в инвалидна количка. Тя е майка на две деца. За да се изправи отново на крака, младата жена се нуждае от 90 000 лева за три операции. За съжаление тя не разполага с въпросните средства.

"Той ни е дал безкрайно много поводи да се гордеем и да летим от щастие, съпреживявайки неговите победи! Освен всички тези неща, той е и човек с голямо сърце!Той е Детелин Далаклиев и дарява едно от най-ценните си неща, символ на един от звездните й моменти! Той се разделя със своите кецове, с които донася световна титла на България през 2009! Това са кецовете, които са символ на най-големия му успех, кецове, с които е летял на ринга! И всичко това с една цел - да победим заедно с Йорданка! Ти също можеш да помогнеш! Не чакай повече! Включи се в търга и промени един човешки живот заедно с Детелин Далаклиев! Публикувай своето наддаване в коментарите тук и стани техен горд притежател. Цената я определяш ти, за нас тези кецове са безценни в историята на българския спорт!", гласи текстът към снимката на Фейсбук страницата "Станимира Петрова и шампиони - Да победим заедно с Йорданка".

Краен срок на търга - 9 август.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2022 milostiv.org
dgamalova