Наш сънародник в чужбина дари техника за косене на тревни площи в родния си край | milostiv.org 
Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Наш сънародник в чужбина дари техника за косене на тревни площи в родния си край

11.10.2018

Наш сънародник в чужбина дари техника за косене на тревни площи в родния си край Младеж, който живее и работи от няколко години в Америка, реши да направи нетрадиционен подарък на родния си град Мадан. 29-годишният Николай Николов подари на общинската администрация в родопския град техника за косене. Общинското предприятие „Благоустройство на територията” вече разполага с тракторна косачка, което ще направи косенето на тревата по- лесно, бързо и качествено. Освен тракторчето, бяха дарени още две моторни косачки и машина, с която ще се почиства окосената трева.

„Градът, а и в доста села, които успях да видя, нямат нищо общо с тези от преди 6-7 години, когато заминах за Америка. Тук личи, че се работи много, и мисля, че е редно и трябва всеки да допринася за развитието на Мадан по един или друг начин. Адмирации към ръководството и екипа от общината “, сподели дарителят.

Преди повече от 6 години младият мъж заминава за Америка. След дългогодишното си пребиваване в „страната на неограничените възможности“, Николай се прибира в Мадан за няколко седмици почивка и остава възхитен от промяната, която вижда в града. Очарован от случващото, младият мъж решава да закупи и дари техниката на общината.

„Сърдечни благодарности към Ники за неповторимия му жест. Останах приятно изненадан, но и изключително щастлив, защото инициативата му показва, че младото поколение милее за Мадан и също иска общината да продължи да се развива, а това е изключително радващо и носещо надежда.“, коментира кметът на община Мадан Фахри Молайсенов.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2019 milostiv.org