Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Жена подари 10 терапии с барокамера на 38-годишна майка

02.01.2018

Жена подари 10 терапии с барокамера на 38-годишна майка Наскоро Петя претърпява тежка операция. Отварят я уж заради смъкнат бъбрек и с цел да го повдигнат (манипулацията се нарича нефропексия). По време на интервенцията обаче хирурзите откриват куп опасни сраствания. Заради тях се налага около половината бъбрек да бъде отстранен. Манипулацията е невъзможна с щадящите лапароскопски методи, само външният разрез на пациентката е около 20 см, отделно са правени и вътрешни.

След операцията Петя е предупредена, че има риск от инфекции на раната, да внимава. Друга опасност идва от върлуващите в момента вируси – заболяванията се прекарват много по-трудно при отслабнал имунитет след толкова тежка и стресираща за организма интервенция.

В този труден момент Лилия подава ръка на Петя, като й позволява да направи 10 терапии в барокамерата безплатно. Регенериращият ефект на кислорода прави вълшебство. В началото 38-годишната жена едва ходи, не може да измине и кратко разстояние без почивка, страда от силни болки. Сега отново е пъргава и подвижна, а болките – съвсем поносими. Усеща как раните й зарастват бързо.

„Възхитена съм от ефекта на барокамерата, но още повече – от жеста, който ми бе подарен в подходящия момент и ми даде шанс за успешно възстановяване, казва Георгиева. С Лили се познаваме отдавна, тя знае, че доходите ни не са високи и без приятелската й подкрепа нямаше да мога да си позволя кислородната терапия – с всички рискове от това. Особено в момент, когато харча много повече за медицински услуги, за лекарства. Нямам думи да изразя благодарността си! Пожелавам й от сърце доброто да се върне стократно към нея и семейството й!“.

Най-положителното в тази история е, че благородният жест е не само за Петя. В средата на декември Лилия Кондева обяви, че подарява по 10 безплатни процедури в барокамерата на всеки, който се нуждае от тази терапия, за времето от 15 декември до 15 януари.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova