Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Безплатни мамологични прегледи в ДКЦ „Св. Панталеймон“ – Плевен

01.08.2019

Безплатни мамологични прегледи в ДКЦ „Св. Панталеймон“ – Плевен Безплатни профилактични мамологични прегледи ще се проведат на 1 август в ДКЦ „Св. Панталеймон“ – Плевен, ул. „Хан Крум“ № 2. Безплатен е интелектуалния труд на лекаря- специалист хирург-мамолог и с оглед прецизна диагностика е необходимо пациентите да са преминали предварително през образно изследване. Прегледите ще се извършват от д-р Карастоянов.

ДКЦ Св. Панталеймон , ул. „Хан Крум” № 2 предлага на преференциални цени ехомамография – 30 лв; мамография – 30 лв или с направление по НЗОК за пациентите, записани за безплатен профилактичен преглед. Изследванията се извършват с дигитален мамограф от ново поколение, произведен от водеща компания за медицинска апаратура. Иновативният и точен рентгенов метод за визуализация на млечните жлези предоставя детайлни резултати в реално време. Степента на облъчване е незначителна, изследването се провежда бързо и е щадящо за пациента. Д-р Карастоянов, хирург в МБАЛ Св. Панталеймон – Плевен, притежава опит в областта на диагностиката и лечението на заболяванията на млечната жлеза. Специализант e по пластична хирургия и с подчертан експертен интерес към съвременни методи, технологии и терапевтични подходи в областта на модерната хирургия.

Препоръчително е жените до четиридесетгодишна възраст да правят ехомамография, а жените след 40 години – мамография. Предварително записване на тел. 064 60 20 20.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2022 milostiv.org
dgamalova