Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Бизнесмен подари на випуск колежани по 1000 долара и ги призова да дарят половината

27.05.2021

Бизнесмен подари на випуск колежани по 1000 долара и ги призова да дарят половинатаАмерикански бизнесмен и филантроп от щата Масачузетс даде много повече от мъдри съвети на завършващите местен колеж младежи по време на речта си пред абсолвентите вчера и раздаде на всеки от випуска по 1000 долара, предаде Асошиейтед прес. Абсолвентите получили по два плика с по 500 долара.

Робърт Хейл - главен изпълнителен директор на "Гренайт телекомюникейшънс" каза пред младежите, че половината от подаръка е за тях, а другата половина - за да бъде дадена на организация или човек, които се нуждаят повече от тези пари. Студентите и родителите им избухнаха в аплодисменти на провежданата на открито церемония на стадиона в Куинси, на 16 километра южно от Бостън.

"Почувствах се поласкан и почетен, когато преди няколко месеца ме помолиха да говоря. Като че ли тези деца нямаха достатъчен повод да празнуват, затова исках да им помогна да го направят.", каза Хейл пред "Дъ пейтриът леджър". Собственикът на строителната компания "ФоксРок пропъртис" е известен с щедростта си и подкрепата на организации, занимаващи се с изследванията и лечението на раковите заболявания.

"Вие упорствахте по време на пандемията и нямахте възможност да празнувате през последните 14 месеца, както трябва. Станахте свидетели как нуждите на обществото растат. А ние искахме да обърнем вниманието точно на това", каза още Хейл в обръщението си.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2022 milostiv.org
dgamalova