Майка с дете се нуждае от непотребни битови уреди | milostiv.org 
Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Майка с дете се нуждае от непотребни битови уреди

26.01.2018

Майка с дете се нуждае от непотребни битови уредиТаня Желева и 14-годишното й момче вече са по-добре. За тях писахме преди 1 месец. Броени дни след публикацията вие откликнахте на призива им за помощ и така бяха събрани малко над 1000 лв., с които бяха покрити половината заеми и ремонтът на пералнята. Младата жена и синът й са безкрайно благодарни на отзовалите им се на помощ!

Предният път, когато писахме за двучленното семейство, споменахме, че Таня има дълг от 1000 лв. заради преждевременното й съкращаване от работа; заради здравословните й проблеми, открити от близо две години (доброкачествени образувания на гърдите), очен проблем с неустановена диагноза, а при момчето й – очен проблем (висок диоптер, за който нямат възможност да купят подходящи очила); както и недостатъчното средства за битовите нужди.

Проблемът с доброкачествените образувания на жената е в процес на изследвания и обсъждане. Наскоро Таня е трябвало да проведе консултация с доктор за състоянието си. Но след като чула, че цената на „услугата” била 100 лв., тя отказала консултацията и си тръгнала. Жената е религиозна и вярата й в Бога и надеждата, че Той не я изоставя, ѝ помага да надживява мисълта, че не е толкова маловажно положението й, за което се нуждае от помощ.

При сина й ситуацията се разви добре. Учителка с нейните ученици от столичен район поискаха да извършат добро дело. Така след запознанство с Таня и сина й решиха да му подарят необходимия диоптер очила и сега момчето има очилата, предписани му от очния лекар.

Докато си намери работа, за Таня и момчето й остава благоочакването някой да им подари свой непотребен работещ хладилник и телевизор; също им е нужен и сушилня. Заради минималната помощ, с която преживяват (обезщетението за безработност и здравна пенсия на детето), включват малката си електрическа печка с режим на най-ниската степен, за да не прекалят с разхода за отопление. Който може да помогне на семейството за изброените нужди, може да се свърже с Таня на - 0894 705 852.

Или да ги подкрепи чрез дарителски банков превод в ЮРОБАНК България:
IBAN: BG75BPBI79404063572401
BIC: BPBIBGSF
Таня Георгиева Желева

Удостоверителни документи за здравословното състояние на Таня може да се видят в предната публикация за нея – тук.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Вход | Регистрирай се | Copyright © 2011-2017 milostiv.org