Благотворителен тенис мач завърши с 2300 лв. дарения | milostiv.org 
Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Благотворителен тенис мач завърши с 2300 лв. дарения

15.10.2018

Благотворителен тенис мач завърши с 2300 лв. дарения Навръх празника на града на Стара Загора – 5 октомври, Мануела Малеева игра тенис в благотворителен мач.

Мачът, който се проведе в Общински тенис комплекс – стадион „Берое”, започна с демонстрационен урок за деца. Преди началото на демонстрациите Мануела разписа картички и тенис топки на своите малки и големи почитатели.

След като игра с всяко едно от децата, някогашната трета в световната ранг листа, игра по двойки със заместник кмета на Стара Загора Красимира Чахова. Двете дами се изправиха срещу младите надежди на клуб „Августа Траяна” – Анджелина Караминкова и Александър Джамбазов. Децата представиха достойно клуба си, като показаха хъс и амбиция и се раздадоха на корта.

Същинският благотворителен мач се проведе с 30-годишния казанлъчанин – Атанас Демиров. Младият мъж изпълни детската си мечта. Той не само се запозна с легендарната тенисистка, а излезе на корта срещу нея в благотворителния мач. Играта беше оспорвана и изпълнена с много емоция и забавни моменти. Мануела се шегуваше, разказваше анекдоти от спортната си кариера и не на последно място съветваше и напътстваше опонента си.

Набраните средства, в размер на 2300 лв. са в подкрепа на благотворителната дейност, която Мануела Малеева развива в Бългаия с фондация „Суисклиникал”. В Българо-швейцарската ортопедична работилница се предоставя услугата „лечение на специфични ортопедични проблеми в детска възраст” на деца от цялата страна. Средно 200 деца на година получават здравни услуги по швейцарски метод.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2019 milostiv.org