Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Експертно мнение за пациенти с онкологични заболявания у нас

06.07.2022

Експертно мнение за пациенти с онкологични заболявания у насОнкологичните заболявания са широкоразпространени в България, като за съжаление те засягат както възрастни, така и деца. Статистики показват, че ракът е на второ място сред причините за смъртност в България, като средно 18,000 души умират от злокачествени тумори всяка година у нас. Страната ни води негативните класации конкретно и с най-голям процент болни от рак на дебелото черво в ЕС, но това не е единственият вид на болестта, с която мнозина се борят.

Въпреки, че България насочва усилия и взима мерки по отношение на предоставянето на надеждни решения и нови технологии в лечебните заведения за справянето с онкологичните заболявания, факт е, че много хора не успяват да се възползват от тях. Неуспешното третиране на рака може да бъде резултат от неосведоменост от страна на пациента, ненавременно посещение при специалист, на неправилно лечение, грешно поставена диагноза и други. А истината е, че факторите, които биха могли да предизвикат онкологични заболявания при възрастните са много и различни на брой, докато при децата причините остават неизвестни. Някои от тях са:

• Тютюнопушене

• Алкохолизъм

• Полово предавани болести

• Средни химични влияния

• Редовна консумация на консерванти, оцветители и подсладители

И много други.

От ключово значение за справянето с онкологичните заболявания е навременната и точна диагностика. Консултацията с опитен и доказан специалист в сферата на онкологията може да спаси живот. Добрата новина е, че с развитието на технологиите, медицината постепенно започва да разполага с по-сигурни и прецизни методи за справяне с туморите.

Все повече световно признати медицински специалисти посещават страната ни, консултирайки и осигурявайки достъп на българските граждани до съвременна и иновативна технология. Две такива имена са именно проф. д-р Енис Йозяр и проф. д-р Фунда Чорапчъоглу от болницата Аджъбадем Маслак в Истанбул. Тези доказани експерти ще гостуват във Варна, където ще се срещнат с малки и големи пациенти, страдащи от онкологични заболявания.

На 30.07.2022 г., жителите и гостите на град Варна ще имат възможността да се възползват от безплатни консултации с двама от най-доказаните в световен мащаб турски експерти в областта на детската онкология и радиоонкологията, организирани от център за медицинско посредничество Бренер Груп.

Събитията са подходящи за възрастни и деца, страдащи от онкологични заболявания; хора, които имат нужда от съвет за ранна диагностика на карцином; търсещи второ мнение за вече провеждащо се лечение или алтернатива за лечение в Турция. Консултациите ще се извършват на база на предварително изпратени изследвания и документи - епикризи и образна диагностика от последните 6 месеца, както и попълнен формуляр с кратка история на заболяването.

Проф. д-р Фунда Чорапчъоглу е един от най-добрите турски детски онколози. С повече от две десетилетия клинична практика, тя е излекувала успешно над 2000 деца, страдащи от левкемия, различни лимфоми, мозъчни тумори и тумори на бъбреците, очите, костите и меките тъкани. Успеваемостта на лечение на проф. Чорапчъоглу надхвърля 85%, като при бъбречните заболявания и лимфом на Ходжкин тя достига над 95%.

Вторият гост е проф. д-р Eнис Йозяр - специалист с богат опит в областта на радиоонкологията. Той работи с някои от най-модерните и иновативни технологии и апарати за лечение на онкоболни пациенти. Професорът е първият специалист в Турция, който успешно използва Еthos Linac - последно поколение линеен ускорител с изключителен капацитет, който използва изкуствен интелект за извършването на персонализирана лъчетерапия.

Желаещите да се запишат за безплатна консултация с проф. Чорапчъоглу или проф. Йозяр, могат да направят това на телефон +359 897 824 041. Ще получите инструкции как да изпратите нужната документация, както и формуляра с историята на заболяването.

Местата са ограничени. Запишете час за безплатна консултация още сега!

За повече информация, вижте събитията във Facebook:

Безплатна консултация с проф. д-р Фунда Чорапчъоглу - https://fb.me/e/5ItWhMVBE

Безплатна консултация с проф. д-р Енис Йозяр - https://fb.me/e/1xhDY602X

Бренер Груп е център за медицински консултации, диагностика и лечение на различни заболявания и естетични процедури във водещи здравни заведения в Турция.

Бренер Груп съдейства на пациенти от България да достигнат до най-подходящите клиники за тяхното състояние, както и осъществява връзката между световноизвестни специалисти и болните. Бренер Груп се грижи за подготовката на документацията, престоя, комуникацията в болницата - както по време на, така и след провеждане на лечението.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova