Holiday Heroes събират играчки за деца в нужда | milostiv.org 
Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Holiday Heroes събират играчки за деца в нужда

Author: Нова ТВ | 07.12.2015

Holiday Heroes събират играчки за деца в нуждаКакво е Коледа без подаръци? Ами не е същото.... Особено за малчуганите, които толкова силно очакват празника. Ето защо Holiday Heroes организират своята традиционна акция по събиране на детски играчки, която е част от коледната им кампания, за да могат и децата от семейства в нужда да се зарадват на празника.

От 4 до 15 декември празничните герои ще събират подаръци за най-малките членове на хиляди български семейства в нужда, на които ще помогнат и тази Коледа. За втора поредна година тази акция ще се провежда в The Mall в София, а инициативата е под мотото „Следвай снежния човек“.

Всеки посетител на търговския център може да донесе нова или добре почистена детска играчка и да я остави в къта на Holiday Heroes до големия снежен мечок. Всеки делничен ден от 18.00 до 20.00 часа, а в почивните - от 14.00 до 18.00 часа, доброволци на каузата ще посрещат желаещите да дарят играчки. Всеки, който желае да направи дете от семейство в нужда щастливо, може да остави играчка в къта на Holiday Heroes, дори и да няма доброволец.

Празничните герои приветстват и всички, които искат да се включат като доброволци в акцията и да помогнат при събирането на играчки.

Инициативата за събиране на играчки е част от Коледа 2015 – седмата поред кампания на Holiday Heroes, по време на която 5000 български домакинства ще получат празнични пакети с храна и най-необходимите продукти за едно истинско посрещане на празниците. Всичко за героите ще намерите и във Facebook.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info