Ловците отново отвориха сърцата си за благотворителност | milostiv.org 
Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Ловците отново отвориха сърцата си за благотворителност

Author: Дарик радио | 15.02.2018

Ловците отново отвориха сърцата си за благотворителност За поредна година на традиционната си ловна вечеринка авджиите от Разградско показаха, че освен да се забавляват, могат и да даряват. Те отвориха сърцата си за благотворителност в подкрепа на кауза на Българския червен кръст.

На тържеството на Ловно-рибарското сдружение „Сокол“-Разград бе събрана близо половината от сумата, необходима за разкриване на социална трапезария за ученици в Разград.

Общо 2790 лева получи д-р Милена Кехайова за реализация на инициативата. Тя уточни, че трапезарията ще бъде разкрита в края на годината и в нея ще се хранят 50 деца от социално слаби семейства. В края на вечерта кметът на Разград д-р Валентин Василев призова колегите си по хоби в следващите дни да дарят още, за да се достигне сумата от 7000 лева, която е необходима за разкриването на трапезарията. Семейството на градоначалника дари 1000 лева.

Василев участва в благотворителен търг за печено прасенце, което бе голямата награда в томбола и бе спечелено от ловец от Девета ловна дружинка в Пороище, той обаче го дари на своята дружинка, която пък взе решение да го предостави за провеждане на търг. В него кметът наддава в конкуренция с дружинките от Ясеновец и Дряновец и с един от спонсорите на томболата Неломил Иванов, но те се оттеглиха, когато цената стигна 600 лева. Василев обяви, че съпругата му д-р Елена Василева също дарява за каузата 400 лева.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2019 milostiv.org