Започна благотворителна кампания Мартеници 2018 във Варна | milostiv.org 
Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Започна благотворителна кампания Мартеници 2018 във Варна

Author: moreto.net | 30.01.2018

Започна благотворителна кампания Мартеници 2018 във ВарнаВ навечерието на традиционния български празник Баба Марта, започна поредната инициатива на Фондация „Св. Св. Константин и Елена“ за продажба на мартеници с благотворителна цел.

Кампанията е в подкрепа на деца, младежи и девойки в неравностойно положение, със специални потребности и лишени от родителска грижа.

Каталогът тази година предлага над 6 хиляди ръчно изработени мартеници, обединени в 60 модела – универсални, за ръка, за ревер, за кола, за офиса, за дома.

Всяка от мартениците е специална, защото в нея е вложена любов, въображение, търпение и защото е създадена с кауза – да помогне на дете.

Моделите са изработени и дарени безвъзмездно на Фондацията от Марица Гърдева – общински съветник от Общински съвет – Варна.

Материалите са естествени – използвани са вълна, памук, коприна, дървени декоративни елементи, материали от природата. Сред моделите можете да намерите подходящи за семейството, за приятелите, за колегите, за Вашите бизнес партньори или клиенти.

За поръчка, моля попълнете заявката и я изпратете на e-mail: foundation@stconstantine.bg. За повече информация относно кампанията, моля свържете се с нас: тел.: 052 663 706. Събраните средства от инициативата ще бъдат вложени в реализацията на нови творчески ателиета за децата от ЦНСТ „Другарче“, за организацията на свободното време и летните лагери на децата от ЦНСТ „Изгрев“ и Дом „Княгиня Надежда“, както и за осъществяването на спортните празници, в които ще участват през 2018 година възпитаниците на Помощното училище с интернат „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Кривня.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2019 milostiv.org