Студент в НСА има нужда от средства, за да продължи да учи | milostiv.org 
Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Студент в НСА има нужда от средства, за да продължи да учи

Author: БНР | 05.11.2015

Студент в НСА има нужда от средства, за да продължи да учиСтудент в Националната спортна академия има нужда от средства, за да продължи обучението си.

Пред “Хоризонт“ в предаването “Преди всички“ студентът в НСА Ариф Каменов, който е израснал в дом за сираци в област Смолян, разказа историята си:

Започнах да уча в Широка лъка. Там има лятна театрална академия за деца в неравностойно положение. Там успях да открия таланта си, както и хора, които да ни помогнат да продължим в това, в което сме добри – танци, бойни изкуства, музика, кукли и маски. Ние минаваме през всички тези неща и в едно от тях се оказва, че си по-добър. При мен това бяха бойните изкуства, танците и музиката. Ако бях останал в гетото в Кърджали, нямаше да бъда това, което съм в момента. В определен смисъл съм благодарен, че съм бил изоставен, защото това е един плюс за мен, за да мога да променя себе си и хората около мен.

След напускането на дома за хора без родителска грижа животът му е бил много труден:

Бях ученик, плащах разходи за път, живях при приятелите си. Успяхме да намерим хора, които да ми помогнат, докато завърша и да продължа обучението си. На второ място по успех бях приет в НСА. Уча Таекуондо и Каскадьорство. Искам да стартирам във филмовата индустрия с каскади.

Ариф Каменов има нужда от средства, за да продължи обучението си в НСА. Затова Антоан Шотаров, който е един от организаторите на благотворителния турнир по футбол "Смолян Къп“, решава да помогне на Ариф:

Решихме декември месец да организираме благотворителен спортен турнир за набиране на средства, за да може цялата набрана сума да му бъде дарена. Всички средства, които имахме от последния турнир и не бяха разпределени вече, също бяха изпратени към момчето. За 5 години над 40 благотворителни турнири сме организирали в Смолян и събраните средствата са над 25 хил. лева.

Ариф обясни, че в сметката в изпратеното писмо до медиите и социалните мрежи, с което призовава за помощ, има грешка. Той призова хората, които искат да му помогнат, да се свържат с него лично.

Желаещите да помогнат на Ариф могат да се свържат с него чрез фейсбук профила му - тук

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2019 milostiv.org