70 деца ще тренират тенис безплатно | milostiv.org 
Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

70 деца ще тренират тенис безплатно

Author: www.sportal.bg | 09.11.2016

70 деца ще тренират тенис безплатно Осем напълно безплатни тренировки по тенис за 70 деца организира тенис клуб "Про Спорт" с подкрепата на най-големия онлайн магазин за спортни стоки в България - Sport Depot. Тази инициатива дава уникалната възможност на 50 деца между 5 и 8-годишна възраст и на 20 между 10 и 14 г., които никога досега не са играли тенис, да се докоснат свободно до магията на благородния спорт.

По-малката възрастова група ще бъде причислена към "Червеното ниво" на тенис училището на клуба, в което младите спортисти ще се учат да правят дълги разигравания, използвайки различни удари. За максимално улеснение ще играят с детски ракети, на по-малки кортове и с топки, които са със 75% по-бавни от нормалните. А за групата на по-големите деца, които имат активни задължения в училище, ще бъдат организирани групи както през уикенда, така и през делничните дни - в понеделник, сряда и петък от 15:00 ч.

Тренировките ще се водят от треньорите на ТК "По Спорт", които по ефективен начин ще запознаят децата с основите на играта и ще ги научат на основни техники и удари. Според тях най-голямото предимство на тениса е, че формира у децата редица важни качества като дисциплина, постоянство, самостоятелност, спортсменство и др.

Записването за инициативата става на място в тенис клуб "Про Спорт", където желаещите трябва да попълнят специална форма за кандидатстване. В случай, че имате повече въпроси, можете да се свържете с клуба на email: office@tcprosport.bg или на телефон: 0897 55 80 80.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2019 milostiv.org