Майка с две болни деца моли за помощ | milostiv.org 
Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Майка с две болни деца моли за помощ

Author: Милостив | 14.07.2017

Майка с две болни деца моли за помощМариела е 40-годишна майка, грижеща се за двете си деца. Доскоро тя някак си се справяше сама, цели 13 години. Но преди няколко дни тя е останала без работа, а сега предстои до месец да освободи и квартирата, в която живее с двете си болни деца.

Мариела се е разделила с мъжа си. По думите й той е бил причина за здравословните проблеми на момчето, което до 7-годишна възраст е било напълно здраво. След това от стреса, който е преживявало поради страха от баща си, комуникативните му способности се нарушили и започнал да заеква. След обикаляне по детски психиатрии и невролози момчето бива диагностицирано с „Умствено изоставане с нарушение в поведението, „Тревожно разтройство неуточнено”; също и „Дислексия”

Стефани е 13-годишната дъщеря на Мариела, която е била блъсната на пешеходната пътека пред училището й от тир. Вследствие на удара на момичето са ѝ се появили усложнения, след два месеца. Два месеца по-късно след преглед в „Александровска” ѝ е поставена диагнозата „Идиопатична генерализирана епилепсия”, в „София Мед” ѝ преглед с ЯМР и откриват огнища и в двете половини на главата й. Изписана е без лечение. След този инцидент със сестра му у Светослав се отключват страхове и тикове.

И за двете деца са нужни ресурсни учители, логопеди, и изобщо специални образователни грижи. Мариела е работила като пицарка запоследно. Тя е със средно образование и е готова да започне съответстваща работа, за да осигури препитанието на децата си.

Светльо и Стефани имат нужда от прегледи при невролог, психиатър и хомеопат, които се заплащат. Прегледите и лечението за двамата възлизат около 2 500 лв. За подробности майката на децата (Мариела) - 0886218054.

Дарителска сметка за лечение на Светльо и Стефани в ОББ:
BG13UBBS80021059921740 (в лв.)


Удостоверителни документи:

1. Дарителска банкова сметка:
, , .

2. Епикризи
а/ Епикризи на Светослав:
, , ; , , .

б/Епикризи на Стефани:
, , ; , .

Picture: Милостив

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2019 milostiv.org