Anima Help - private home for elderly people 
Присъедини се към нас в  Facebook Български | Join us 
Home > Homes for the Elderly in Bulgaria > Anima Help - private home for elderly people

Anima Help - private home for elderly people


Address Radinovo vilage, region Plovdiv Email animahelp@abv.bg
Website http://milostiv.org/4104 Phone 0888 717 754
See on the map bgmaps.com
Information
Анима Хелп започва съществуването си в този вид от лятото на 2011 година. Сформирахме квалифициран екип от психолог, медицински сестри и санитари, чиято всеотдайна грижа има за цел да осигури пълноценен и спокоен живот за тези, които имат нужда от подкрепа и грижа.

Анима Хелп отговаря на европейските стандарти. Домът е приветлив, чист и уютен. Кристалният въздух, тишината и спокойствието са елегантен щрих към ежедневието на всеки наш клиент.

Ние сме различни, защото работим с желание, изграждаме индивидуален подход към всеки наш клиент. Нашите компетентност, професионализъм, уважение и всеотдайност са гаранция за сигурността и качеството на услугите ни.

Анима Хелп предлага уютна обстановка, близка до домашната, храна съобразена с индивидуалните вкусове и нужди, прекрасна градина с барбекю, кабелна телевизия и Интернет.

Обособени са три основни хранения на възрастните, със следобедна закуска и плодове по всяко време на деня. Храната се доставя от лицензирана кетърингова компания.

За нас е важно клиентите ни да се чувстват добре, за това организираме мероприятия, съобразно техните специфични потребности и интереси.

Предлагаме възможности за самостоятелно организиране на свободното време – осигурени са книги, вестници, списания, тихи игри, цветарство, плетене, шиене, разговори и дискусии по актуални въпроси и проблеми.

Анима Хелп разполага със стаи с едно, две и три легла, зала за хранене, фитнес и зала за занимания. Всички стаи са с снабдени с телевизори, кабелна и интернет. Всяка стая има балкон с изглед към градината.

Съществува възможност да поемем ангажимент за гледане и пожизнена издръжка на лица срешу прехвърляне на недвижим имот, под формата на нотариален акт, съобразно правилото на чл. 9 от ЗЗД. Възможността се предлага при постигане на отделно, изрично съгласие за съответно договаряне и не е включена в обичайните социални услуги, предлагани от Анима Хелп.

Услуги
External links for more information
Map


Last update on 29.07.2018


Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova