Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Полицай от Севлиево се бори с непознат за българските лекари рак на мускулите

13.02.2014

Полицай от Севлиево се бори с непознат за българските лекари рак на мускулитеПрез юли 2013 г. Радослав Станев претърпява операция, след което е диагностициран с изключително рядък тумор на мускулите „Светлоклетъчен алвеоларен рабдомиосарком”. След месец поради рецидив се налага втора сложна операция с премахване на лимфи и нови туморни образувания.
Сложността на операцията е поради това, че е в областта на сърцето. Следват две тежки химиотерапии, които се оказват неподходящи за този вид рак. В името на малкия си син Александър, таткото търси помощ от нас...

„Казвам се Радослав Станев, живея в Севлиево. Само на 35 години съм. До лятото на 2013 г. въобще не съм подозирал, че има такъв непознат, но унищожителен тумор толкова близо до сърцето ми. Смятах, че там имат място само съпругата и синът ми... Живеех, работех, имам прекрасен малък син – Александър, само на 3 годинки...

В името на малкия си син трябва да се преборя с рака! Много се притеснявам за него... Александър... Извинете, че плача, но трудно се въздържам, когато стане дума за детето. Аз рака ще го победя, искам го не толкова за себе си, колкото детето ми да има баща. Искам да видя как пораства!

След поредния курс химиотерапия германските лекари ще направят магнитно-ядрен резонанс – да видят какво се случва с туморите. Ако нещата не са наред, тоест не са капсулирани, отново химиотерапия. После пак изследвания. Докато не ги намалят до размер, удобен им за операция. След нея – пак химиотерапия... Докато не оздравея!

Нали се досещате, че това са много пари, а на един български работещ полицай трудно някой ще посегне да му помогне. Знам колко благотворителни кампании има в България, знам, че има толкова много болни деца, както и възрастни, но се моля на българите да ми помогнат. На приятелите си, на близките, познати и непознати – благодаря за подкрепата им. Моля ви, не ме изоставяйте – още едно българско дете има нужда от баща си!”

Дарителска сметка:
Уникредит Булбанк АД, клон Севлиево
IBAN: BG77UNCR70001521320979
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Радослав Станев

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova