Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Кампанията „Аз подарих книга на моето читалище“ е в разгара си

14.02.2014

Кампанията „Аз подарих книга на моето читалище“ е в разгара сиСтартира най-новата социална инициатива „Аз подарих книга на моето читалище“. Акцията е изцяло благотворителна и разчита изцяло на направени от доброволци дарения. Инициативата се провежда съвместно със Съюза на народните читалища и dm-България. Целта на кампанията е да се развива грамотността и общата култура на децата, като за реализирането й от магазините разчитат на клиентите си. Те могат да оставят детска или юношеска книга във всеки филиал на магазин от посочената марка, а компанията ще осигури предаването им до различни читалища в страната, нуждаещи се от допълнителна материална база.

Кампанията се провежда до 28 февруари, а книгите ще бъдат дарени по случай Националния празник на България – 3 март. Клиентите, подкрепили това начинание, ще получат талон за 10% отстъпка при следваща покупка.

През 2013 г. бяха реализирани две други социално отговорни инициативи на dm България, насочени към педагози, деца и техните родители. Първата образователна кампания, „Слънчевите деца“, имаше за цел да покаже значението на правилната слънцезащита, а втората – „Веселите зъбки“ – по забавен начин да запознае децата и техните родители с правилната устна хигиена от ранна детска възраст.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova