Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Кампания „Топло сърце“

18.09.2014

Кампания „Топло сърце“На 18 септември 2014 г. /четвъртък/ от 10.00 ч. пред сградата на община Мизия стартира благотворителната кампания „Топло сърце“, инициатива на посолството на Израел в София, с активното участие на Българския Червен кръст, Организация на евреите в България „Шалом“ и много израелски и български компании.

Кампания „Топло сърце“ предоставя на бедстващите хора инструменти и оборудване за поправяне на щетите по къщите и за ремонтиране на учебни заведения, храни, вода, безалкохолни напитки, детски пособия, както и психологическо обучение за справяне с пост-травматичен стрес.

Във връзка с благотворителната акция от Израел пристигна екип от трима специалисти по обществено здраве, по психология на пост-травматични състояния и справяне с кризисни ситуации, които ще споделят своя опит пред български експерти в София и в Мизия и ще продължат да работят и след заминаването си в координация с българските си колеги.

Също в рамките на акцията „Топло сърце“ лекари от съвместната инициатива на „Шалом“ и Александровска болница „Направи добро“ ще направят очни прегледи и ще предоставят очила на нуждаещите се, а екипи на болница „Медлайн“ от Пловдив, под личното ръководство на директора на здравното заведение д-р Невен Енчев, ще направят профилактични медицински прегледи на хората в града и района. Помощ и грижи са получили и пострадалите от село Крушовица.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
dgamalova