Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Лили Иванова дари 50 000 лв. на Борис Гуджунов

27.12.2014

Лили Иванова дари 50 000 лв. на Борис ГуджуновПредколедна изненада е спретнала за своя близък приятел Борис Гуджунов естрадната прима Лили Иванова. Легендата е дарила 50 000 лв., инкогнито, на своя колега, който допреди дни береше душа в столична болница. В четвъртък певецът бе изписан от „Софиямед", където се лекуваше последно.

Първо Гуджунов постъпи в „Токуда", оттам го приеха в Александровска болница с диагноза за увредени от диабета няколко вътрешни органа, болни бъбреци, събиране на вода в белия дроб, зле функциониращ черен дроб, подуване на тестисите и тотално увредено сърце.

След като научила, че Гуджунов се бори за живота си, тя не успяла да си намери място от мъка. Две нощи плакала и се въртяла в леглото в ужас, че такива неща могат да се случат на нейни колеги, с които само преди няколко години е пяла на сцена. Затова и Иванова без колебание бръкнала в не малките си спестявания в банката и решила да прати по сметка на певеца цели 50 бона. Идеята й била той не само да успее да плати за следващите си лечения по болници, ами и да си осигури един що-годе стойностен живот, без да се унижава всеки ден да моли за нещо свои приятели и роднини.

В помощ на Гуджунов се е притекла и Йорданка Христова, която организира в негова чест голям благотворителен коледен концерт. Тя мобилизирала цялата гилдия за събитието. С приходите от шоуто 73-годишният Гуджунов, който разполага с джобни от 2 лв. на ден, също ще успее да закрепи тежкото си положение.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
dgamalova