Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Клиенти и служители на Самекс ЕООД събраха 35 900 лева за деца в беда

21.01.2014

Клиенти и служители на Самекс ЕООД събраха 35 900 лева за деца в бедаПриключи съвместната коледна благотворителна кампания на Самекс ЕООД, представител на веригите KFC, Dunkin Donuts и Nordsee, и БЧК в подкрепа на Програма „Топъл обяд“ в училище.

Служителите във веригите ресторанти за трета поредна година мотивираха своите клиенти и колегите си и набраха 35 900 лв. за осигуряване на безплатен обяд в училище за нуждаещи се български деца (сираци, безпризорни, деца на самотни родители и деца от социално-слаби семейства).

Средствата са получени чрез отчисления на процент от продажбата на собствени продукти на компанията и от дарения на клиенти и служители на касите в ресторантите.

БЧК благодари на клиентите, служителите и ръководството на фирмата-партньор за съпричастността и за хуманния жест в подкрепа на деца в беда!


През 2014 г. се навършват 10 години от старта на програма „Топъл обяд”, която се реализира в рамките на Партньорска мрежа за благотворителност на БЧК. С различни кампании партньорите в мрежата набираме средства за осигуряване на безплатна топла храна на нуждаещи се деца всеки учебен ден. До сега, благодарение на набраните средства от партньори и дарители, над 8 000 български деца от цялата страна са получили безплатен топъл обяд в училище.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info