Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

В НАП предават хартия за рециклиране и събират капачки благотворително

09.07.2015

В НАП предават хартия за рециклиране и събират капачки благотворително283 кг хартия предаде НАП - Велико Търново за рециклиране през второто тримесечие на годината. Кампанията „Всеки лист хартия е глътка въздух, не го изхвърляйте!” е на дневен ред в приходната агенция вече четвърта година като част от кампанията „НАП Зелена програма”.

Националната кампания „Капачки в действие” също е част от тази кампания за НАП - В. Търново. Почти година приходната администрация е в редиците на благотворителите й. Нейните служителите продължават да събират пластмасови капачки в 10-11 л. туби от минерална вода. С поредните десетица туби приносът им към единадесетия тон предадени капачки нарасна на 30. Капачките се събират на всеки етаж в НАП, след което се предават на куриер за транспорт и рециклиране.

Зелената благотворителна кампания е в помощ на деца в неравностойно положение или лишени от родителски права. Със средствата от рециклирането им се закупуват електрически уреди за домовете за деца. Събраните средства от последния, десети тон събрани капачки, бяха дарени за готварска печка за младежите от защитено жилище „Надежда” в Брегово, област Видин.

От Милостив:
Събирането на капачки е лесен и полезен начин за рециклиране. Те са по-удобни за складиране и пренасяне в сравнение с големите пластмасови отпадъци. Пластмасовите капачки са чиста суровина, малки, по-тежки като обем от шишетата. Не ги подценявайте. Извърляйте ги раздено!

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info