Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Над 300 души дариха кръв за учителката от Асеновград! Дани вече се лекува!

21.02.2020

Над 300 души дариха кръв за учителката от Асеновград! Дани вече се лекува!Съпругът на учителката от Асеновград Йорданка Алешанова, за която беше организирана спешна широка кампания за кръвонабиране, се обърна към екипа на Glas.bg, за да изрази своята благодарност за съдействието, което оказахме за бързото разпространяване на новината. Според него ние, както и всички останали, които отправиха апел за помощ на младата жена, със сигурност сме допринесли за успеха на кампанията.

А кампанията е повече от успешна! Събрани са над 300 дарения, което е два до три пъти необходимото количество дори и за най-продължителното възможно лечение при по-тежки случаи.

"От името на цялото семейство на Дани бих искал да изразя горещи благодарности към всички, които отделиха време, пътуваха, чакаха на опашка и дариха кръв. Бих искал да благодаря и на всички, които ни изпратиха изпратиха любов и подкрепа по друг начин. Дани вече се лекува от днес и се надяваме на бързи подобрения", ни пише Георги Алешанов.

В същото време стотици асеновградчани се чувстват горди и щастливи, че са част от този град.

"Емоционална съм много, по рождение, но цял ден едва сдържам сълзите си, защото толкова много хора, съпричастни към една човешка съдба, не се виждат често в днешно време. Не съм роднина на семейството на Дани, не съм близка с тях, не ги познавам лично, но изпитвам потребност да благодаря на стотиците млади и не толкова млади хора (толкова бяхме в Пловдив, а и в Асеновград, предполагам), които отделиха от времето си, за да дадат частица от себе си на Дани. Мили хора, бъдете здрави, бъдете щастливи. Доброто винаги се връща!", написа Ваня Делева.

Само за 24 часа е имало над 300 дарители, разбра Glas.bg. Благодарим ви, българи! Кампанията приключи, но доброто остава!

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova