Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Започна записването на младежи до 29 години за участие в творчески лагери по проект

08.03.2021

Започна записването на младежи до 29 години за участие в творчески лагери по проект От началото на март започна записването на младежи до 29 години за участие в творчески лагери по проект "Младежка арт мрежа", изпълняван по програмата за трансгранично сътрудничество между България и Сърбия. Провеждането на младежките лагери в Княжевац и Белоградчик ще се извърши в шест творчески направления - изобразително изкуство, творческо писане, музика, танц, театър и фотография. За да се включат в творческите лагери младежите трябва да са на възраст от 16 до 29 години, да проявяват интерес в съответното творческо направление и да имат постоянен или настоящ адрес в област Видин, България или съответно в област Зайчар, Сърбия. Проявата няма състезателен характер, а цели в трансграничните райони да се развият знанията и уменията на тези младежи, да се осъществят контакти, които да бъдат и за в бъдеще, а не само еднократно.

"Основната цел на този проект е да се създаде и развие таланта и творческите умения на млади хора от трансграничния район Видин-Зайчар. В няколко творчески направления ще се работи - изобразително изкуство, творческо писане, танци, музика, театър и фотография. Ще се направят лагери, в които менторите ще водят тези творчески лагери. В тези лагери в 6 дни ще се обучават младежите", каза Валери Цветков, председател на Народно читалище „Развитие" в Белоградчик.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova