Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

За по-малко от два дни дарители събраха средствата за възстановяването на проф. Божана Неделчева

06.01.2021

За по-малко от два дни дарители събраха средствата за възстановяването на проф. Божана НеделчеваЗа по-малко от два дни колеги, близки, приятели и студенти на дългогодишния преподавател проф. д-р Божана Неделчева събраха нужните средства за рехабилитацията й. Това става ясно от пост на самия преподавател във Фейсбук, в който тя изразява сърдечната си благодарност за помощта. За краткия срок по сметката на професора са събрани малко над 3 000 лв.

Както „Правен свят“ писа, проф. Неделчева е претърпяла операция на бедрена кост, като й е поставен имплант и повече от 50 дни е била първо в болницата за активно лечение, а сега в болница за рехабилитация и възстановяване. Ден и половина след като съобщихме за това, че професорът се нуждае от подкрепата на своите познати, тъй като пенсията й не стига, за да покрие нуждите по лечението й, парите вече са събрани.

„Скъпи мои, трогната съм до дъното на душата си от вашата обич и загриженост. В деня на моя имен ден, Свето Богоявление, мога да ви съобщя, че вие ме спасихте в тежкия за мен момент. Нужните средства за долекуването и рехабилитацията ми са събрани в този изключително кратък срок и точно навреме. С ръка на сърцето искам да благодаря на всеки един от вас, който се притече на помощ и който се ангажира в мислите си. Няма да ви разочаровам и ще се изправя на крака, за да мога да ви бъда полезна и занапред. Благодаря ви, скъпи мои, бъдете много здрави, силни и нека вашите близки се гордеят с вас. Вие спасихте човешки живот. Честит Празник!“, написа проф. Неделчева във Фейсбук.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova