Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Бургаските майки в подкрепа на семейства в неравностойно положение

10.09.2018

Бургаските майки в подкрепа на семейства в неравностойно положениеПървото издание на изложението "Бебе зона" ще бъде съпроводено от благотворителната инициатива "От мама за мама". Инициативата е в партньорство с Община Бургас и има за цел да подпомогне бургаски семейства в неравностойно положение. Всеки, който желае да се включи в кампанията, може да го направи като дари стоки от първа необходимост - памперси, шишета, биберони, дрехи и др.


Условия за дарените стоки:

Да са подходящи за деца от 0 до 3 годинки.

Да са с ненарушена цялост на опаковките и в срок на годност, ако се отнася за козметика или храни.

Да са чисти и запазени и без видими дефекти, ако се отнася за дрехи и обувки.

Да са здрави и годни за използване, ако се отнася за електроуреди или колички, кошари, играчки и др.

Пунктът ще е отворен от 10:00 до 18:00 часа в зала №3 на Експо център "Флора" Бургас.

Дори най-малката помощ е от значение и ще бъде приета с признателност.

Събраните дарения ще бъдат комплектовани и дарени на социално слаби семейства с деца до 3 годишна възраст живеещи на територията на град Бургас.

"Бебе зона" е специализирано търговско изложение за бременни жени и семейства с малки деца, което ще се проведе на 15 и 16 септември в Експо център "Флора" Бургас. Целта му е да предостави достъп на родителите до най-утвърдените производители и вносители на детски стоки и услуги, както и до най-добрите здравни специалисти на територията на Бургаска област.

За срещата на бъдещите и настоящи родители със здравните специалисти ще се погрижи най-голямото училище за бременни в Бургас - "Мама знае най-добре". В лекционната част на училището ще се обсъждат теми, засягащи бременността, раждането и отглеждането на бебето, както и за физическото и психическо здраве на майката. Лектори ще бъдат утвърдени специалисти в областта на акушеро-гинекологията, както и педиатри, неонатолози, акушерки, диетолози, психолози. Всеки който желае да се включи в лекционната част, ще може да се регистрира предварително на специално създаден електронен адрес: [email protected] и по този начин ще получи възможността да участва в регулярните томболи с награди, осигурени от изложителите. Повече информация за наградите в томболите може да получите на www.facebook.com/BebeZonaExpo.

Освен томболите по време на здравните лекции на изложението ще се разиграе и една голяма томбола с две големи награди, които ще бъдат изтеглени в края на двата дни. Всеки желаещ да се включи в надпреварата за големите награди трябва предварително да се регистрира на място.

Организаторите на изложението са се погрижели и за най-малките си посетители, които ще зарадват с представлението "Как се лекува лъвски страх" на Държавния куклен театър в събота (15 септември) от 16:30 часа. Входът е свободен!

Повече информация за програмата, активностите и томболите на изложение "Бебе Зона" може да получите във фейсбук или на телефони: 0894406234 или 0883100044

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info