Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Благотворителен концерт в помощ на парализирания баща с 3 деца от Добрич

07.05.2019

Благотворителен концерт в помощ на парализирания баща с 3 деца от ДобричКалин Иванов - баща на три деца от Добрич е парализиран след катастрофа. Семейството му остава без дом, защото заради неплатена ипотека, Благотворителен концерт в подкрепа на семейството на прикования на инвалидна количка Калин Иванов и семейството му, останали без дом, след като жилището им е продадено от банка, ще се състои в Добрич. Той е насрочен за 18 часа на 8 май в залата на Общинския младежки център.

“Да подадем ръка на Калин и неговото семейство!”, призовават организаторите. В концерта ще вземат участие съученици и приятели на Силвия, Емилия и Дани – децата на Калин.
Входът за концерта е 3 лева.

Както Про Нюз Добрич първи съобщи, Калин Иванов – баща на три деца от Добрич е парализиран след катастрофа. Семейството му остава без дом, защото заради неплатена ипотека, къщата им е продадена. До няколко седмици семейството трябва да се изнесе. Нужна им е помощ , за да изградят своя нов дом от два гаража.

През последните девет години Калин разпродава бизнеса си, за да си плати лечението и рехабилитацията. „Осъди ни банката през 2014 г. Накрая, 2015 г.заведе дело и вече процедурите на съдебните изпълнители до ден днешен, плюс продадена вече е и къщата”, казва той.

За да не останат на улицата семейство Иванови решили да преустроят два гаража в място за живеене. „Те са бетонни гаражи, отливки и искам да си пристроя към тях кухничка, да си направя баня и тоалетна, да имам нормални условия. И двата гаража ще станат като спални”, добави бащата. За този ремонт са им нужни пари и помощ. Приятели на Калин вече обещали да помогнат – кой с труд, кой с материали

Двете им дъщери тази година са абитуриентки. Силвия е спестила пари и си е купила тоалет. Емилия пък е получила рокля, дарена от приятелка. Съпричастността не само на близките, но и на непознати, дава кураж на семейството да вярват, че отново ще имат свой дом, разказва Нова телевизия.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova