Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Над 26 500 лв. събраха на бала за каузата Да помогнем на Сиси да проходи

17.10.2023

Над 26 500 лв. събраха на бала за каузата Да помогнем на Сиси да проходиПри огромен успех премина благотворителния бал в подкрепа на каузата „Да помогнем на Сиси да проходи“. Събитието се проведе снощи в ресторант „Ер Ка“, като на него присъстваха над 480 човека, които откликнаха на поканата да помогнат за набирането на средства за лечението на 33-годишната Станислава Петрова от Добрич, която след катастрофа преди близо 4 години е прикована в инвалидна количка.

26 575 лева бяха събрани от бала, който включваше томбола и благотворителен търг с предмети, изработени специално за събитието.
Освен това в сметката на Станислава вече има над 48 хиляди лева. Това значи, че вече са събрани над 75 хиляди лева от необходимите за процедурите в Турция 110 хиляди.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха домакините от орк. „Мега“, група „Старт“, оркестрите „Шувари и „Гочев Бенд“, участниците в "Гласът на България" Александър Петров, Максим Панайотов, Яница Кънева и Теа Йорданова, Клуб за народни танци „Пъстър хоровод“, детска танцова школа „Жътвари“, малките гайдари от СУ „Св. Климент Охридски“ и др.

Организаторите на събитието - Димитър Димитров и Пламена Александрова влязоха в ролята на водещи, а Корнелия Михалева се погрижи да запечата най-хубавите моменти от вечерта.

Каузата бе подкрепена и от актьора Христо Мутафчиев. В понеделник (16 октомври), в ДТ „Йордан Йовков“ ще има и благотворително представление на „Църква за вълци“, от което приходите ще бъдат също за Сиси.

Каузата за Станислава е подкрепена и в Германия. Българи, собственици на Клуб „Параноя“ в град Ноймюнстер, се включват в благотворителната инициатива, като за гостуването тази вечер на певеца Сашо Роман, ще бъде поставена кутия за дарения.

Припомняме, средствата, които се събират, са необходими за лечение на Станислава в Турция, чрез вливане на стволови клетки. Процедурите – 4 вливания и последващата двумесечна рехабилитация струват около 110 хиляди лева.

Друг начин, по който може да се помогне на Сиси, е по Дарителска сметка в банка ОББ клон Добрич.
IBAN: BG36UBBS80021092761840
Титуляр: Станислава Тихомирова Петрова.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova