Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Събират помощи за останалото без дом при пожар семейство от Добрич

18.02.2020

Събират помощи за останалото без дом при пожар семейство от Добрич Стартира кампания за набиране на помощи за семейството от Добрич, което остана без дом след пожар в центъра на града. Както Про Нюз Добрич писа, жилището им изгоря в събота вечерта, а жена на 68-години загина.

Инициативата за набиране на средства е на Камелия Тодорова от Добрич, майка на Недислав, който страда от аутизъм. За набирането на помощите мото клуб „Кан Аспарух 681” предоставя клубната си база, съобщи председателят за Добричка област Александър Ганев. Ще се събират основно дрехи, обувки, посуда. Ще бъде поставена и кутия, чрез която ще се набират и средства. Между 18 и 20 часа всеки ден ще бъде осигурен дежурен в клубната база.

Кампанията ще продължи седмица, най-много 10 дни, след което дареното ще бъде предоставено на бедстващото семейство. Ако и след това някой желае да предостави помощи или средства, няма да бъде върнат, каза още Александър Ганев.

По-късно Камелия Тодорова съобщи, че дрехи и обувки вече има набавени. В момента имат нужда от електроуреди: пералня, готварска печка, ел.уреди за отопление, телевизор, легла, посуда, всичко, което е необходимо на едно домакинство.

В клубната къща на “Кан Аспарух”, която се намира зад бар “Густо” в квартал ”Христо Ботев”, ще има поставена дарителска кутия, в която ще се събират средства за пострадалото семейство. Там ще има човек от 18 до 20 часа в продължение на една седмица. Който желае да дари, може да се отзове. Необходими са финансови средства за ремонт на апартамента, който им е предоставен от Община град Добрич. Нека помогнем и да покажем,че можем да се справим и този път, призова Камелия Тодорова.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info