Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Две деца намериха и върнаха портфейл на прокурор

28.05.2020

Две деца намериха и върнаха портфейл на прокурорДве момчета от Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Кюстендил намериха изгубен портфейл и го предадоха в полицията. Оказа се, че собственикът е прокурорът от районна прокуратура - Дупница Михаил Крушовски, който благодари във фейсбук на Янис Зарев и Александър Василев.

"На днешния светъл празничен ден, в който се поздравяваме и си пожелаваме да ценим образованието и просветителите, искам да изразя вярата си в доброто. Има надежда за нашето бъдеще в лицето на младото поколение!
Две деца от Кюстендил - Янис Зарев и Александър Василев, ми показаха, че младите хора са качествени, добри, възпитавани добре и са безкористни.

Малко след като съм си загубил портфейла, близо до 1-во основно училище в Кюстендил, тези момчета са го намерили и занесли в полицията, без да се колебаят. Едва от обаждането на дежурния полицай разбрах, че съм си загубил портфейла и че вече е намерен. Така ми спестиха много главоболия и неприятности. Изключително благодарен съм на момчетата и възхитен от възпитанието, дадено им родителите и учителите им. На такива добри примери трябва да се дава гласност, защото всички се нуждаем от повече добрина, вяра и надежда.
Пожелавам им да са здрави, да се учат добре, винаги да вярват в доброто и да вървят неуморно в пътя на светлината.", написа прокурор Крушовски.

Съпругата му Аделина пък добави: "Обикновено доброто е тихо и скромно. Но и широко усмихнато! Прекрасни момчета! Сигурна съм, че доброто ще им се връща! На тези две слънца и на техните родители! Разбрах, че един от техните учители е Снежинка Боянова, тя и останалите учители на Първо ОУ могат само да се гордеят с такива възпитаници".


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info