Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Филип Буков дарява косата си на болни жени

02.08.2023

Филип Буков дарява косата си на болни жениКосата си на болни жени дарява Филип Буков, като това е един от неговите начини да се чувства значим, а не да събира доказателства за мъжественост с юмруци и ножове. Признанието за благородната му постъпка идва години след нея, като поводът е бруталният случай с нарязаната с макетно ножче Дебора от „патриотичния“ й приятел. Звездата от сериала „Откраднат живот“ не обича да се хвали наляво-надясно с благодордните си каузи, но този път прави изключение и обяснява защо в инстаграм.

Ето какво казва той, разказвайки как един бас неволно го превръща в дарител на коса:

"Поради множество запитвания относно моята позиция за случилото се с момичето от Стара Загора, ще ви разкажа една кратка история подплатена със снимки. Предпочитам така, вместо да се възмущавам и да плюя по държавата и институциите.

През 2015-а година с приятели се хванахме на бас кой най-дълго ще издържи да не се подстригва. След около година и половина аз спечелих баса и малко по-късно реших да отида да си отрежа косата.

Тя не беше много дълга, но вече не приличах на нищо, влизаше ми в очите, главата ми се потеше в каската на мотора и като цяло много ми пречеше. Отидох при тогавашната ми фризьорка @ivayla_stancheva твърдо решен да си отрежа косата, но тя ми каза: “Ама ти, защо не почакаш още година, година и половина, да станат поне 30см кичури и да я дариш за перука. Твоята коса е гъста, къдрава и никога не е третирана, така че е чудесна за тази цел.

“И така още година и половина, а вероятно и малко повече ходех като Маугли. В крайна сметка успяхме, косата беше отрязана и дарена. Надявам се, че е свършила добра работа на някого в нужда.

Това можех и направих към онзи момент за някоя дама и отношението ми към нежния пол винаги ще бъде такова.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova