Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Набират документи за Топъл обяд в Горна Оряховица за хора с доходи под 413 лв.

05.05.2022

Набират документи за Топъл обяд в Горна Оряховица за хора с доходи под 413 лв.Община Горна Оряховица започва подготовка и набиране на документи за предоставяне на услугата „Топъл обяд“, която се очаква да стартира през есента. Тя ще се осигурява безплатно и ще обхване потребителите от всички населени места на общината. Предстои Община Горна Оряховица да подготви мащабен проект за услугата „Топъл обяд“ за следващия програмен период.

От 2 май в бившия Туристически център на Общината ще бъде отворена приемна всеки работен ден от 8.00 ч до 17.00 ч. Там могат да се подават заявления, както и да се получи допълнителна информация от потребителите. Нуждаещите се лица трябва да бъдат без доходи или с доходи под линията на бедност, която е 413 лв. В населените места от общината заявленията ще се приемат в кметствата.

Основната ни цел при подготовката и кандидатстването за услугата „Топъл обяд“ е да обхванем с нея колкото може повече хора. Това е особено необходимо сега, в условията на икономическа криза и непрекъснато нарастваща инфлация. С това увеличение на цените много хора вече изпитват затруднение при осигуряването на прехрана. Затова нашата цел е да им помогнем поне малко, за да бъдат спокойни, че имат осигурена топла храна през предстоящия зимен период, който няма да е никак лесен, коментира кметът на общината инж. Добромир Добрев. Допълнителна информация от потребителите може да се получи и на телефон 0879 115 635.

Социалната услуга обхваща всички населени места в община Горна Оряховица.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova