Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

11-годишно момиче намери портфейл с пари и го предало в полицията

02.03.2022

11-годишно момиче намери портфейл с пари и го предало в полициятаУченичката получи благодарствено писмо от ОДМВР-Велико Търново и личен подарък от началника на полицията в Горна Оряховица
Благодарствено писмо от ръководството на ОДМВР – Велико Търново и личен подарък от началника на полицейското управление в Горна Оряховица гл. инсп. Мариян Лонгинов получи 11- годишната Божидара Трифонова за проявена доблестна постъпка.

На 1 март около 14,00 ч. на паркинг пред търговски обект в железничарския град, детето намерило портфейл. След като видяло, че в чуждата вещ има пари, без да губи време, заедно с баща си отишло в полицейското управление и го предало. Още същия ден служителите предприели необходимите действия, собственикът бил установен и поканен да получи намерената вещ. Той също благодарил лично на Божидара за честността и почтеността й и на родителите й, че са възпитали такова прекрасно дете.

„Божидара е ученичка в 4 клас на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Горна Оряховица и беше особено развълнувана от вниманието. Началникът на полицейското управление Мариян Лонгинов я посрещна с много топлота, пожела й да е здрава, да продължава да вярва в доброто и да го предава, за да се случват такива малки чудеса в напрегнатото ни ежедневие“, споделиха от ОДМВР-Велико Търново.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova