Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

В Хасково се обединяват в подкрепа на осемгодишната Никол

06.06.2024

В Хасково се обединяват в подкрепа на осемгодишната НиколВсички събития, организирани от Община Хасково, ще бъдат посветени на благотворителната кампания в помощ на осемгодишната Никол, съобщиха от администрацията на кмета.

През този месец предстоят обичаните от всички фестивали „Театър, обичам те!“, „Сцена на края на града“, а в началото на юли „Хасково рок 2024“, които събират многобройна публика и от Общината вярват, че посетителите ще подкрепят каузата #ЗаНикол.

През следващата седмица на 11 юни екипът на Аниматор "Таня", сдружение „Подай ръка“, Фотостудио VasileviPhotography, DJ Радомир Ламбов Петров и училището на Никол- ОУ „Св. Климент Охридски“, организират благотворителна кампания за събиране на средства за лечението на Никол. Началото е в 17:00 часа в Градска градина. Ще има благотворителен базар, щанд за лимонада и сладки , игри за малчуганите, музика, танци, викторина, безплатни професионални снимки и прожекция на българския детски филм „Случаят Кюри“.

Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ също подкрепя каузата #ЗаНикол. На 13 юни от 20,30 часа е големият концерт на „Българе“ „Това е България“ на к-кс „Спартак“. Там също ще бъдат поставени кутии за дарения в подкрепа на лечението на детето.

Кутии за дарения за малката Никол вече са поставени на информация в сградата на Община Хасково, в центъра за административно обслужване и касовия салон на „Местни данъци и такси“.

Десетки търговски обекти и фирми се включиха в благотворителната кауза в подкрепа на семейството на Никол от Хасково.

Всички училища от Хасково се обединиха и деца, родители и учители помогнат за лечението на детето. По време на големия образователен форум „Панорама на професиите“ гимназистите също събираха дарения, които ще предоставят на семейството на детето.

Благотворителен футболен турнир организират и жителите на село Конуш. Той ще се проведе на 29 юни, по време на традиционния събор.

Община Хасково съдейства и подкрепя всички благотворителни граждански акции, които обединяват хората с добри сърца от града ни, за да помогнем заедно да се върне усмивката на лицето на малкото момиченце.

Дарения за Никол може да направите и по сметката на майката Никол в ЦКБ АД:

IBAN BG92CECB979010D3860400
BIC CECBBGSF
Титуляр: Ирина Иванова Георгиева
"Дарение за Никол"

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova