Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Безплатна психологическа помощ за украинците в Хасковска област

07.04.2022

Безплатна психологическа помощ за украинците в Хасковска областБезплатна психологическа помощ за украинците в Хасковска област предоставя димитровградската фондация „Подари усмивка“, съобщават от областната администрация.

Социалният педагог и психолог Наталия Делчева даде днес първа консултация на украинка с дете, в което по думите на майката се забелязва тревожност. Срещата между тях се състоя в Областна администрация, където и занапред, когато е необходимо, ще бъдат осигурявани помещения, за да се извършват подобни консултации.

„В зависимост от конкретната ситуация, може да отиваме при хората, те да идват при нас или на друго определено място, за да ги улесняваме максимално. Психологическата помощ ще е както за родители, така и за техните деца. Заниманията може да бъдат индивидуални и групови. Ако се установи еднотипна тревожност, е възможно да се провеждат групови срещи“, заявяват от фондацията.

От „Подари усмивка“ имат готовност да подготвят консултации през пролетната ваканция, както и следващи – съботно-неделни, като за целта хората трябва да изявят желание. Независимо от формата, смисълът е да се свали напрежението от децата, за да се върне доколкото е възможно нормалността в детството им. В консултациите имат готовност да се включат и доброволци на фондацията.

При необходимост от психологическа помощ, за контакти с Наталия Делчева, тел. 088 577 9742, както и на Фейсбук страницата на фондация „Подари усмивка“.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova