Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Илиян събра пари за трансплантация!

27.02.2017

Илиян събра пари за трансплантация!Дългоочакваното чудо стана – 17-годишният Илиян Солтариев събра необходимите пари за трансплантация на бъбрек. Добрата новина съобщи майката на момчето – Деси, с развълнувани думи на благодарност към всички, които се отзоваха на призивите й да помогнат.

„Сърдечни благодарности на всички от името на Илиян, малкия Калоян и мама Деси, които не спират да плачат от щастие... Вие им дадохте надежда... вие им вдъхнате кураж... и ги накарахте отново да започнат да се усмихват!“, написа тя в групата, създадена за по-голямото й момче – Илиян. Не по-малко щастлив от него е малкият му брат Калоян, който за Коледа не пожела подарък, а само „Бате да оздравее“.

Скоро 17-годишният младеж ще може да живее без болка,страх, болници и диализа. Вероятно ще се сбъдне онова, което мнозина му пожелаха: да посрещне 18-тия си рожден ден здрав и с нов бъбрек.

Това толкова човешко желание докосна сърцата на мнозина и се събраха дори повече от необходимите пари. Трябват 126 000 лева, а общата сума е общо малко над 140 000 лева. След като бъдат получени и парите от есемеси, парите за операция ще бъдат преведени на болницата в Беларус и след като бъде намерен подходящ донор, Илиян ще бъде повикан за трансплантация.

Майката коректно предупреждава, че след това ще са необходими още малко пари за контролните прегледи. И отсега уверява: всеки останал след пълното възстановяване на момчето лев ще бъде преведен на друг нуждаещ се.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info