Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Безмерна помощ за семейството на Инна от Ребърково

17.12.2015

Безмерна помощ за семейството на Инна от Ребърково Репортажът за 23-годишната Инна Костова от Ребърково предизвика стотици обаждания от страната и чужбина от хора, които искат да помогнат на семейството й.

Благодарение на зрителите на bTV семейството повярва, че на Коледа наистина стават чудеса.

Никой от селото не е очаквал подобна подкрепа. Самата Инна отказа да застане пред камерата ни отново, защото е шокирана. Семейството благодари на всички, които са помогнали с каквото могат.

Кметът на селото Петър Петков е човекът, който разказа пред репортер на bTV историята на Инна. Той също е шокиран от подкрепата за семейството. „Още същата вечер след излъчване на репортажа започнаха да звънят телефоните. Звъняха цяла нощ от САЩ, от Англия, от Германия”, разказва той.

Петков пое ангажимент, че всичко от даренията, което е излишно или в повече на семейството, ще отиде за помощ на други семейства в нужда от околните села.

Валентина, майка на 23-годишната Инна, е благодарна за всички дарения. „Не сме очаквали такова нещо! Много съм благодарна на всички, които ни позвъниха и се отзоваха. На всички, които са звъняли и ни помогнаха, както и на останалите, желая Весела Коледа и Нова година, да са живи и здрави и да помагат”, каза тя.

Първият дарител идва на крака в дома на семейството и им дарява така нужните въглища за отопление. „С парите, които ни изпратиха, ще покрием разходите си. Имахме вересия, за ток, телефони, телевизия, ще си купим и дърва”, каза Валентина.

Очаква се пратка от дарител от Ботевград, който изпраща 10 кубика дърва на семейството.

Ако искате да помогнете на семейството, може да се свържете с Инна Костова на тел. 0877 04 08 58, както и с кмета на с. Ребърково Петър Петков на тел. 0885 69 55 17


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info