Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Младежи от Казанлък ще зарадват трима абитуриенти в неравностойно положение, по случай предстоящите балове

27.02.2024

Младежи от Казанлък ще зарадват трима абитуриенти в неравностойно положение, по случай предстоящите баловеАбитуриентският бал е едно от най-значимите събития в живота на всеки един от нас. За съжаление голяма част от гимназистите и техните семейства нямат възможност да се подготвят подобаващо за това паметно събитие.

По тази причина, двама млади казанлъчани Антъни Русинов и Светлан Атанасов, решават да организират благотворителна инициатива, чрез която да подкрепят три момчета в неравностойно положение, с костюм за техния специален ден, както и сума в размер на 200 лв. към всеки един от предоставените тоалети, за изкарването на спокойна и незабравима вечер. Момчетата уточняват, че дрехите са били носени един единствен път и са подходящи за младежи с височина около 1.70-1.78 см и тегло 70-78 кг.

Пред kazanlak.com, Светлан Атанасов каза, че водещ мотив за реализирането на инициатива им е бил порива да направят добро други му, защото доброто може да бъде заразно. Той добави, че не веднъж е попадал на подобна информация, абитуриентски рокли и костюми могат да получат "втори живот".

Другият съорганизатор в събитието Антъни Русинов коментира, че е израснал в семейство, което не е имало много възможности и знае каква „капка надежда е когато някой ти подаде ръка“, което е било основна причина за младежа, заедно със своя добър приятел да създадат подобна кампанията. Антъни уточни, че във времето е вземал участие и в други благотворителни кампании, но анонимно.

Постът на Антъни Русинов и Светлан Атанасов беше публикуван в нашата група „За Казанлък“ с описание на каузата и апел ако познавате такива момчета да се свържете с тях на лично съобщение или на тел. +359 88 3789777

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova