Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Коледна акция събира средства за физиотерапия на децата от центровете в Казанлък

26.11.2020

Коледна акция събира средства за физиотерапия на децата от центровете в КазанлъкМалко преди началото на декември стартира благотворителната кампания "Тази Коледа всяко дарение е от значение" на фондация „Сийдър“. Тя набира средства за провеждане на физиотерапия и лечебна гимнастика и осигуряване на качествена грижа за децата и младежите от центровете в Казанлък, управлявани от фондацията.

В кампанията се включват дългогодишни поддръжници на организацията, както и нови партньори. Някои от тях организират коледните си тържества в подкрепа на каузата, други даряват определена сума от свой продукт, трети поставят дарителска кутия в търговските си обекти или се включват с други различни инициативи.

Магазин „Бебе“ от град Казанлък също участва в кампанията като ще дари по 1 лев от всеки продаден пакет еднократни пелени „Мамиа“ до 23 декември. Клиентите на магазина ще имат възможност да се включат в кампанията и с дарение по свой избор в дарителска кутия, която се намира в търговския обект. Набраните средства ще подкрепят децата и младежите, живеещи в центровете от семеен тип, управлявани от организацията в Казанлък.

От фондация „Сийдър“ отправят призив към хората и бизнесите от Казанлък да подкрепят кампанията им и така да подадат ръка на децата и младежите от центровете от семеен тип. Обединяването на местния бизнес и общността в подкрепа на децата в неравностойно положение е добър пример за солидарност и взаимопомощ. Всеки, който има желание да се включи с подкрепа може да го направи по някои от описаните начини.

Всички знаем, че тази Коледа ще бъдe различна. Много хора няма да могат да празнуват с голямото си семейство, да пътуват до любимата си празнична дестинация или да се съберат с колеги и приятели. Но тази Коледа всички ние можем да бъдем малко по-добри. Можем да бъдем повече заедно от когато и да било, като се подкрепяме и обединяваме в помощ на хората в нужда. Нека запомним тази Коледа като Коледата, на която бяхме съпричастни.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova