Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Акция "Дядо Коледа" в подкрепа на деца в неравностойни положение в Казанлък

03.12.2020

Акция "Дядо Коледа" в подкрепа на деца в неравностойни положение в КазанлъкВече по традиция, Сдружение „Бъдеще за децата“ стартира поредната благотворителна акция, с която иска да зарадва децата в неравностойно положение за един от най-вълшебните и топли празници – Коледа. От днес, до 14 декември, всички добродетели имащи възможност да се включат в акцията могат да отворят сърца и изберат най-красивия подарък, с който да направят празника на някой малчуган незабравим.

Вълшебните елхи на Акция Дядо Коледа са вече по местата си. Ще ги намерите във фоайето на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, /до парк „Розариум“/ и в магазин „Вимакс“.

На елхичките са закачени историите на над 150 деца с информация за семействата им и подаръка, за който си мечтаят. Всяка история има номер, който ще помогне подаръка да стигне до конкретното дете. Няма лични данни, с оглед запазване самоличността на децата и близките им.

Паралелно с благотворителната коледна инициатива на сдружение „Бъдеще за децата“ – Акция Дядо Коледа 2020, в края на седмицата, доброволци стартират онлайн кампания „С маска на Дядо Коледа“ за набиране на играчки за 100 деца от Община Казанлък. "Така се надяваме да стигнем до деца, които не сме успели включим в нашата инициатива. Също така, това е възможност повече хора от цялата страна да се включат и да подарим Коледа за децата и семействата в риск.", коментират от Сдружението.

От днес, вдъхновение и идея за подарък можете да намерите на специалния благотворителен щанд в Сдружение "Бъдеще за децата". Оригинални коледни подаръци и украси за коледното дръвче, играчки, бижута, коледни лакомства и аксесоари за дома създадени от младежите-потребители на Центъра за трудова адаптация и социализация и неговият екип.

Екипът "Бъдеще за децата" апелира да бъдем отговорни и предпазливи в днешните трудни времена. Заради пандемията от коронавирус и всички необходими противоепидемични мерки приканват, подаръците за децата да бъдат опаковани, докато носим маска и ръкавици.По същата причина, екипът на организацията, моли да не бъдат поставяни храни, лакомства, лекарства към подаръците.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova