Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Благотворителна кампания подкрепи Ангел от Павликени

22.02.2019

Благотворителна кампания подкрепи Ангел от ПавликениБлаготворителна томбола „Нека отново да подкрепим Ачо!” организираха Анелия и Мариела Любенови със съдействието на СУ “Крум Попов” - град Левски на 11 февруари във физкултурния салон на училището.

Ангел Христов е на 26 г. от град Павликени и има поставена диагноза „Сарком на Юинг”, с която се бори вече пет години. Събитието беше организирано в подкрепа на Ангел за пълното му възстановяване след успешната операция в Турция.

Участие в тази добра кауза взеха ученици от всички класове, като най-активни бяха децата от начален етап. Те бяха приготвили над 70 сладки и солени изкушения с помощта на своите родители.

Началото на този малък празник сложи Ивая Христова със стихотворение за "Добротата-Месия" на човешката душа и ВГ “Фортисимо” с ръководител Мартин Иванов. Специален спортен поздрав за Ангел отправиха и двама малки талантливи футболисти, които под ръководството на Тихомир Иванов демонстрираха различни футболни трикове.

Събитието беше официално открито от г-жа В. Дженева - директор на СУ “Крум Попов”. Тя приветства всички участници и гости, сред които бяха зам.-кмета на община Левски К. Домеников, гл. експерт “Образование, култура и спорт” П. Чолакова.

Други официални лица бяха председателят и секретарят при НЧ „Георги Парцалев” С. Йорданова и С. Сашкова , Павел Генов - представител на радио “Левски”, както и спонсори, на които изказваме огромната си благодарност.

„Благодарим на всички участници и техните семейства, на всички ученици, учители и дарители, че отделиха от времето си, за да бъдат съпричастни с тази благотворителна кауза. Вярваме, че със събраната сума от 826,26 лв., сме успели да помогнем на Ангел и близките му в тяхната битка!

Вярваме, че той ще оздравее и ще си върне усмивката! И вярваме, че докато има добри хора с големи сърца, ще има и надежда за живот! Бъдете здрави, вършете добрини и не забравяйте да предадете нататък!“, споделят организаторите.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info