Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Венелин Ташев изпрати децата на отец Иван с 20 телевизора и 3 тона храна

19.09.2019

Венелин Ташев изпрати децата на отец Иван с 20 телевизора и 3 тона хранаНякои от тях за първи път виждат море, още по-малко са си мечтали да посетят аквапарк

Несебърски бизнесмен подари незабравима ваканция на децата от приюта на отец Иван в Нови хан. Някои от тях за първи път виждат море, още по-малко са си мечтали да посетят аквапарк. Венелин Ташев за пореден път показа, че има голямо сърце и не щади средства да помага на хора в нужда. Всяка година той подарява почивка на деца в неравностойно положение, като ги настанява ол инклузив в собствения си хотел в Несебър. Децата от приюта на отец Иван са останали една седмица в Несебър, а разноските за всичко по време на почивката поема Венелин Ташев.

Той организира и ден на благотворителността, докато о. Иван с децата бяха на море, в който се включиха и негови бизнес партньори и десетки хора от Несебър. Общо всички събират огромни количества храна с голям период на трайност, лакомства за децата, десетки чували с дрехи и пари. Ташев подарява на отец Иван 20 телевизора, мивки и аксесоари за обзавеждане на мокри помещения, от които имат нужда в приюта.

Отец Иван сподели, че е очарован от благородството на бизнесмена, а децата никога не са били толкова щастливи. „Нямам думи, с които да изкажа голямата си благодарност на Венелин Ташев. Този човек ни посрещна с голяма топлина, осигури всичко за децата, дори ги води да играят боулинг. В приюта имам 240 човека, от които 175 деца. Само в три къщи има телевизори, а сега, като се приберем, много ще ги зарадваме. Толкова много храна ни събраха, че ще ни стигне за дълго време. И обзавеждане ни даде, с което ще постегнем някои къщи преди зимата. Всички сме много благодарни на Венелин Ташев и несебърлии, които помогнаха”, каза отец Иван през сълзи. Докато разговаряхме с него, бизнесменът Венелин Ташев помагаше да се натоварят всички продукти и дрехи в автобуса, който бе наел за децата, а ние се чудехме колко такива хотелиери има по нашето Черноморие.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info