Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Спешно: Иванка Грудева от Несебър има нужда от помощта ви, за да бъде здрава до своите внуци

05.08.2022

Спешно: Иванка Грудева от Несебър има нужда от помощта ви, за да бъде здрава до своите внуци59-годишната Иванка Грудева от Несебър, която работи в деловодството на Райнното управление на полицията там, има спешна нужда от помощ, за да бъде здрава и да се радва на своите дъщери и внуци. Нейните колеги призовават всеки, който може да помогне, за да може жената да бъде прегледана и лекувана в Истанбул, тъй като у нас възможности вече няма.

„Ванчето, както ние си я познаваме е със злокачествено заболяване, като последната диагноза е Инфилтрация от Муцинозен мистичен жлезистопапиларен карцином на яйчника. През 2010 година й е открито първото злокачествено образувание - Муцинозен аденокарцином. Тогава претърпява операция, след това химиотерапия, като се възстановява и в продължение на 10 години няма никакви индикации да се появи, но през 2020 година отново е диагностицирана със злокачествено образувание - Аденокарцином на ректума. Отново следва операция и химиотерапия, като състоянието й се стабилизира за около година и половина и отново я покосява Декември 2021 година. Претърпява операция в МВР болницата, но започва да губи килограми, съответно няма как да започне отново химиотерапия, като се отказва друго лечение в България.“, разказват близките й.

За този момент има предложение за лечение в Турската болница "Мемориал Шишли" в Истанбул, като сумата, необходима като начало е 10 000 лв, но тя е само за детайлен физикален преглед, който ще определи възможното лечение. След това ще се определи и сумата, необходима за пълното лечение на Ванчето. Очакват я да постъпи в клиниката на 15 август сутринта.

„Ванчето е един лъчезарен, добродушен, чистосърдечен човек, изпълнен с любов към всички, винаги е помагала на всеки, без да търси отплата! Има прекрасно семейство, което има нужда от нея. Нека бъдем съпричастни и помогнем!“, призовават близките й.

Дарителската сметка е: BG30RZBB91551015030521

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova