Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Организаторите на коледните базари в Павел баня дариха консумативи на Спешна помощ

29.01.2024

Организаторите на коледните базари в Павел баня дариха консумативи на Спешна помощКонсумативи на стойност пет хиляди лева бяха дарени тази сутрин на филиала на “Спешна помощ” в Павел баня от организаторите на коледния благотворителен базар “Семейчовци”.

Дарението приеха завеждащият на филиала д-р Коста Терзиев и работещите там, а организаторите подчертаха, че го правят с пожелание да се използва по-рядко.

Базарът се организира от осем години от няколко местни семейства с подкрепата на Община Павел баня. “Инициативата се прави с общозначима кауза за обществото и всяка година се стремим да правим добро. Тази година решихме с част от събраните средства да закупим консумативи за екипа на Спешна помощ, защото знаем, че имат нужда”, разказа Христо Христов, който е един от организаторите. Дарението включва чанта с оборудване, монитор за наблюдение, стълбичка, транспортер, въздушни и твърди шини, комплект шини за крайници, инвалидна количка, стерилизатор и други консумативи и апарати.

Базарите в Павел баня събраха сумата от над 15 хиляди лева. Останалата част от събраните средства по време на инициативата ще отидат за облагородяване на централната градска част. Освен базара, имаше поставена и кутия за дарения, а в инициативата се включиха както местни хора, така и туристи. “Базар “Семейчовци” имаше поставена къщичка, в която се продаваха различни артикули и всички генерирани от нея средства дарихме в подкрепа на работещите в Спешна помощ – Павел баня”, каза още Христов.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova