Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

В МБАЛ-Пазарджик: Започват безплатни прегледи в Отделението по ортопедия и травматология

01.12.2022

В МБАЛ-Пазарджик: Започват безплатни прегледи в Отделението по ортопедия и травматологияВ началото на месец декември в Отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ-Пазарджик започват безплатни ортопедични прегледи. Началникът на отделението д-р Йовко Червенков ще преглежда и консултира здравноосигурени пациенти, без да е необходимо направление от личен лекар. Прегледите ще се извършват всеки четвъртък и ще продължат до Коледните празници.

„Стартираме тази кампания заради зачестилите случаи на наранявания и травми, които са свързани със зимния сезон и падането на температурите, с които се обострят и оплакванията от болки в ставите. Колкото по-рано се вземат мерки, толкова по-бързо е възстановяването. Профилактиката и превенцията на тези заболявания е много важна“, коментира д-р Йовко Червенков.

Безплатните прегледи и консултации ще обхванат редица оплаквания и заболявания, свързани с болки и дискомфорт на коленните стави, ограничени движения, коксартроза, гонартроза, омартроза, артроза на глезенната става и други ставни заболявания. Ще се правят и консултации за смяна на тазобедрена става и колянна става.

„Ще осигурим по-бърз и достъпен начин за консултиране на гражданите, които започвам да преглеждам безплатно от 1 декември“, обяви началникът на Ортопедично отделение. Безплатните прегледи ще се провеждат в приемен кабинет на Отделението по ортопедия и травматология на 1, 8, 15 и 22 декември от 9 до 13.30 ч. Пациентите, които желаят консултация трябва да носят със себе си актуална рентгенова снимка, направена не по- късно от седмица преди явяване за преглед.

Телефон за запазване на час за безплатен преглед при д-р Йовко Червенков: 0899 000 044.
Записвания ще се приемат в работните дни в часовете от 07:30 и 15:00 часа.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova