Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Ваня Иванова: Да отворим сърцата си за Каравелово

07.09.2022

Ваня Иванова: Да отворим сърцата си за КаравеловоВ следствие на обилни валежи приливна вълна залива карловското село Каравелово в края на миналата седмица. Стихията връхлита за секунди, а възстановяването на залетите домове, дворове и пътища изисква време и много усилия. Трагедията не оставя безразлична пазарджишката фризьорка Ваня Иванова и тя без да се замисля решава, че трябва да помогне на пострадалите.

Освен с физически труд Ваня призовава всички, които искат да помогнат с вещи, храна, вода и всичко най-необходимо за пострадалите домакинства в Каравелово да се свържат с нея. Пунктът, където ще се събират помощите е фризьорският салон на пазарджиклийката.

Сърцето на Ваня е отворено за пострадалите в Каравелово, тя моли и други да направят същото и да помогнат.

Фризьорският салон на Ваня, където ще се събират дарения за пострадалите в Каравелово се намира в Пазарджик на ул. Христо Ботев 218. За тези, които искат да помогнат с физически труд, могат да се свържат с Ваня Иванова чрез социалните мрежи.

Кампания за набиране на средства, с които да се закупят домакински електроуреди и мебели на пострадалите от наводненията в Карловско семейства, както и да бъдат подкрепени родителите, чиито ученици ще започнат училище, организират Фондация "Работилница за граждански инициативи", Български дарителски форум и Националната асоциация на доброволците в Република България. Големият порой на 2 септември разруши домовете и съдбите на стотици българи в Карловско. Затова всеки българин може да дари 1 лев в подкрепа на пострадалите от потопа, като изпрати SMS с текст: DMS POMAGAME на кратък номер 17 777.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova