Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

МБАЛ – Пазарджик обявява конкурс за началници на отделения

02.09.2022

МБАЛ – Пазарджик обявява конкурс за началници на отделенияКонкурс за началници на отделения обявява МБАЛ-Пазарджик. Той касае 23 отделения, две лаборатории, както и Болнична аптека. Обявен е конкурс и за главна медицинска сестра и старши медицински сестри на отделения.
Процедурата стартира от 2 септември със заповед на изпълнителния директор на болницата д-р Красимир Темнилов.

Кандидатите за началници на отделения трябва да представят писмен проект на тема:„Управление и развитие на болничното отделение в условия на ограничени ресурси- силни и слаби страни. Възможности и заплахи. Медицинска и икономическа ефективност на дейността. Контрол върху разходите и качеството“.

Кандидатите за главна медицинска сестра трябва да напишат писмена разработка по темата:„Оценка и анализ на здравните грижи в „МБАЛ-Пазарджик“ АД. Роля на ръководителите на здравни грижи за постигане на качество и ефективност на болничните медицински услуги“.
Желаещите да бъдат ръководители на Болничната аптека трябва да пишат по темата: „Управление и развитие на болничната аптека в условия на ограничени ресурси- силни и слаби страни. Възможности и заплахи. Медицинска и икономическа ефективност на дейността. Контрол върху разходите и качеството“.
Всички кандидати за старша медицинска сестра(акушерка, лаборант, рехабилитатор) трябва да представят писмена разработка на тема: „Основни елементи на качеството на здравните грижи в диагностично-лечебните структури на „МБАЛ-Пазарджик“ АД и възможности за тяхното усъвършенстване“.

Документи за участие в конкурса се приемат в деловодството на „МБАЛ-Пазарджик”АД от 02.09.2022г. до 03.10.2022г, включително от 08,00ч. до 15,30ч.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova